Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/copenhagenwoodwork.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/copenhagenwoodwork.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/copenhagenwoodwork.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Jackie Navarro, sengegavlen - Copenhagen Woodwork
Posted in Projekter

Jackie Navarro, sengegavlen

Vi blev kontaktet på Instagram af Jackie Navarro. Hun havde en ide om en sengegavl, der kunne skabe en WOW effekt i hendes soveværelse. 

På vores første møde brainstormede vi bla. på nogle af de mange forskellige mulige løsninger. Opgaven havde ikke nogle faste rammer at bevæge sig indenfor og heller ikke et direkte design at gå efter, derfor var vi både en snedker og en indretningskonsulent med på mødet. Dette gjorde at vi designede en sengegavl, der matcher rummets størrelse, øvrige stil og samtidig er udført på den rigtige måde.

På mødet fortalte Jackie naturligvis omkring nogle forskellige ideer og ønsker hun havde om bla. farver, stil og specielt detaljen med indbygget lys var meget vigtig for hende. 

Jackie siger selv om processen: “Copenhagen Woodwork var meget innovative og kreative. De tog virkelig alle mine ideer og ønsker til efterretning, og leverede noget jeg ikke havde turde håbe på! Sengegavlen har fuldstændig ændret vores soveværelse, og er for os ligeså meget et stykke kunst som det er en sengegavl”

For os hos Copenhagen Woodwork har det været en lærerig process, med en meget anderledes tilgang til opgaven, da dette projekt ikke drejede sig så meget om præcise mål og tilpasninger, men meget mere om følelser og æstetik. 

Det at Jackie gav os frie hænder og mulighed for at være kreative, gjorde opgaven super sjov, og vi er selv meget stolte af det der med garanti er vores mest unikke, skræddersyet opgave til dato.

Det var en meget kreativ og abstrakt process, så der blev tegnet og prøvet en del af, før vi nåede det endelige resultat.

Comments (3)

 • Virkelig fedt, er det noget i laver flere af og i hvilken prisklasse ligger de?

  Lonnie
  Svar
 • Hej copenhagen,

  Kæresten og jeg har os en ide om at få bygget en custom sengegavl af næsten samme stil, da vi synes den i byggede til jackie er helt fantastisk.

  – vi ville bare høre et prisleje, så vi kan komme igang 🙂

  Malthe Zeemann
  Svar
 • Really great info can be found on weblog. “The only thing you take with you when you’re gone is what you leave behind.” by John Allston.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart