fbpx
Posted in Vision

Bæredygtighed

Nu på lørdag viser Tv2, Danmark Planter Træer. 

De vil engagere danskerne til i fællesskab at gøre en forskel for klimaet ved at plante træer og rejse nye skove i Danmark.

Skov er det mest effektive redskab, vi har i dag, til at suge CO2 ud af atmosfæren. Skov er populært sagt jordens lunger, og ifølge FN’s Klimapanel er mere skov et vigtigt bidrag til at bekæmpe vores CO2-aftryk.

Men mere skov er ikke bare godt for klimaet. Det giver samtidig renere drikkevand, flere levesteder til vores planter og dyreliv, nye områder til danskernes friluftsliv og klimavenlige træprodukter, som lagrer CO2 og erstatter klimatunge materialer som stål og beton i byggeriet.

plant_et_trae

Vi støtter op om denne vision, derfor køber vi FSC certificeret træ. 

Det skrev vi allerede om i år 2017:

Grundprincipperne for FSC certificering er, at der bliver taget hånd om natur, klima samt mennesker, og der bliver fældet mindre træ end der bliver plantet. 

På denne måde beskyttes planter og dyr, og skoven bevares CO2 neutral. 

Samtidig er FSC certificering en garanti for at de mennesker der arbejder i, og omkring skovener sikret uddannelse, sikkerheds udstyr og ordentlig løn.

Som forbruger kan man også støtte ved at gå efter FSC mærkatet. Ved at vælge FSC mærket træ giver vi skovene værdi for lokal befolkningen, så det kan betale sig for dem at beskytte skoven og bevare skoven, istedet for eksempelvis at brænde den ned for at plante andre afgrøder.

Ud over altid at vælge FSC certificeret træ, er Copenhagen Woodworks møbler bygget, og designet til at gå i arv. Vi vil have at vores møbler stadig holder om 100 år.

– DET ER BÆREDYGTIGHED!

Comments (3)

  • I wish mankind victory over disease

    Svar
  • Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

    Svar
  • After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart