Plankeborde & Specialudført Træarbejde

Mark Toepfer

Copenhagen Woodwork

100% Håndlavet

Kvalitet, design og funktionalitet er grundværdierne hos Copenhagen Woodwork. Hos os er vi detaljeorienteret. Vi lægger vægt på, at vores produkter ikke forlader værkstedet, før der er tænkt over hver eneste lille detalje.

Ærlig og professionel vejledning

Vores samarbejde starter med et personligt møde, hvor vi giver os god tid. Mødet forbereder os på jeres tanker omkring opgaven, så vi bedst muligt kan give råd og vejledning. På den måde kan vi gennem samarbejde finde den bedste løsning, der matcher jeres ønsker.

Motivation

Tilfredshed er en stor faktor for Copenhagen Woodwork. At udføre specialopgaver bliver aldrig kedeligt, og der arbejdes hårdt på det lille værksted for at leve op til forventningerne. Det giver en ekstra drivkræft at følge produktet til dørs og se kunden glad og tilfreds med det færdige resultat.

Plankeborde

Håndlavede møbler bygget efter dine ønsker og behov.

Specieludført Træarbejde

Opgaver fra a-z. Har du en drøm, kan vi højst sandsynligt gøre den til virkelighed.

Copenhagen Woodwork

Mark Toepfer • Copenhagen Woodwork fremstiller håndbyggede møbler og udfører indretningsløsninger. Vi har udført mange forskellige opgaver fra plankeborde til specielbyggede garderobeløsninger. Trods vi har mange forskellige opgaver på tegnebrættet, har vi altid overskud til at kigge på dit projekt, og vi ser altid frem til nye spændende opgaver.

Om Copenhagen Woodwork

Læs om Copenhagen Woodworks historie, og følg med i den spændende udvikling.

Handmade By Toepfer © 2016. All rights reserved.
Adresse: Valhøjs Alle 190, 2610 Rødovre
Telefon: 61 60 88 05
Email: [email protected]

Følg Hverdagen på Værkstedet:

Hjemmeside udviklet af: Adelsten Consult

TOP