Om Copenhagen Woodwork

Ejer Mark Toepfer

1991

Begyndelsen

Copenhagen Woodwork er stiftet af Mark Toepfer. Mark kommer fra en familie, hvor hans far er uddannet snedker, og han viste selv tidlig interesse for håndværk. Han gik rundt i spånerne fra barnsben og vidste allerede som helt lille, at det var her hans kompetencer lå.

 

august 2007

Lærling

Mark startede som lærling allerede efter folkeskolen i det lille snedkerfirma, som hans far også er udlært i. Her udførte de mange specialopgaver, og der blev ikke gået på kompromis med kvaliteten. Efter 3,5 års læretid bestod Mark svendeprøven og blev fastansat i samme firma.

September 2014

Startede Copenhagen Woodwork

Mark startede med at lave et plankebord til sit eget hjem, hvorefter interessen fra vennerne blev stor. Han valgte at starte ud med en simpel hjemmeside og et lille værksted. Alt dette ved siden af at han stadig var ansat på fuldtid. At lave plankeborde var en stor hobby, og dette var drivkraften til at arbejde de fleste timer i døgnet.

Marts 2016

Gik fuldtid som Copenhagen Woodwork

Efter et års hårdt arbejde var tanken om at være sin egen chef nu så stor, at Mark tog springet ud i at Copenhagen Woodwork skulle være hans primære beskæftigelse, og han sagde derfor op i snedkerfirmaet. Det nyopstartede firma er i rivende udvikling. Vi får konstant nye samt spændende projekter ind, og vi er med til at producere for forskellige kunder, der er med til at udfordre vores arbejdsdage.

Fra idag og frem

Fremtid

Vi mener, at målsætninger for fremtiden er vigtige.

Vi ønsker at levere Danmarks flotteste plankeborde og håber stadig på flere spændene specialopgaver, der konstant er med til at udfordre og udvikle Copenhagen Woodwork.
I starten af 2017 er vi flyttet i større lokaler og er så småt ved at være helt på plads. De næste måneder skal gå med mange nye spændende projekter og egne designs. Måske bliver der også ansat ny hjælp på værkstedet indenfor den nærmeste fremtid!

.

Følg med i Copenhagen Woodwork's fremtid

Handmade By Toepfer © 2016. All rights reserved.
Adresse: Valhøjs Alle 190, 2610 Rødovre
Telefon: 61 60 88 05
Email: [email protected]

Følg Hverdagen på Værkstedet:

Hjemmeside udviklet af: Adelsten Consult

TOP